Вентилируема фасада и Laminam

Двете сгради ще бъдат с вентилируема окачена фасада, която осигурява по-добра защита от високи и ниски температури, конденз, дъжд и шум, както и дълги интервали на обслужване и минимални съпътстващи разходи.
Техническият камък, който сме избрали за „Алгара луксор“ е 0,6см в цвят crema marfil  и обръщания - emperador dark.

За производителя:

Laminam – световния иноватор в керамичната индустрия, който първи разработва технологията за масово производство на ултра тънки широкоформатни плочи от гранитогрес. Плочите Laminam са големи, ултра тънки, изключително леки и перфектно плоски. Те са идеални за най-деликатните приложения, които изискват максимална устойчивост и са сред най-предпочитаните продукти за външни фасадни и интериорни обшивки. Притежават отлични експлоатационни характеристики и ненадмината устойчивост на външни атмосферни условия. Богатото разнообразие от декори с визия на варовици, мрамори и други естествени камъни, безброй декори и дори релефна повърхност, големите размери и ниско тегло са само малка част от предимствата на плочите Laminam.


Какво представяла вентилитуремата фасада?

Това е специална конструкция, на която се монтират облицовъчни панели чрез профили, които разпределят правилно натоварването и тежестта в стената. Между стената и естествения камък от Laminam полагаме топлоизолационна вата и оставяме свободен въздушен слой. Чрез движението на въздуха се предпазва стената от конденз и влага. Външните панели имат за цел да предпазят сградата от всякакви атмосферни влияния.

Основните предимства на вентилируемите фасади са:

– Отлична топлоизолация и паропропускливост. Намаляват се топлинните загуби през зимата и проникването на горещ въздух през лятото. Въздушното пространство благоприятства отделянето на строителната влага навън.

– Повишават хидро- и шумоизолацията, защитата срещу сняг, дъжд и конденз от вътрешна страна на стената.

– Позволяват да се поемат големи температурни амплитуди, без да се променят качествата на външната обшивка.

– Дълъг живот – над 50 години.

- Задържа влагата далеч от сградата


X
Геострукт ЕООД - Инвестиционна компания

Геострукт ЕООД - Инвестиционна компания

100 София, България
кв. Витоша, ул. 21-ви Век N61

Т: +359 889 53 53 53
Т: +359 889 899 444
E: info@geostruct.bg

Разгледай проект