Фасада с БИОАКТИВНА КЕРАМИКА

Ние, като строителна фирма се стремим да осигурим висок стандарт на живот на всички наши бъдещи клиенти!


Защо избрахме да завършим нашите проекти с вентилируема окачена фасада?

- Освен множество свойства като предпазване от конденз, влага, шум и прах, този тип фасади са с дълъг експолоатационен живот – над 50 години. Което гарантира, че живущите освен, че ще получат здравословна среда за живот, те няма да инвестират в бъдещи ремонти.


Защо се доверихме на БИОАКТИВНА КЕРАМИКА от „Laminam”?

В резултат от ключовото споразумение за сътрудничество, подписано с японския гигант ТОТО, днес Laminam може да гарантира на своите клиенти Hydrotect – иновативно самопочистващо третиране за керамични плочки.

Фашите третирани с Hydrotect са иновативен тип еко-съвместими продукти, които могат да генерират химически и биологически реакции, които от своя страна усилват анти-бактериалните качества, намаляват замърсителите, подпомагат самопочистващите свойства на повърхностите и до голяма степен подобряват качеството на средата, в която са използвани. С течение на времето процесите не се нуждаят от електричество, енергия или подновяване на съединенията, за да се поддържа реакцията.

Hydrotect е уникална технология, която превръща повърхностите в самопочистващи се. Външните повърхности третирани с Hydrotect реагират с ултравиолетовите лъчи, както слънчеви, така и от изкуствени източници, и разлагат всички органични вещества, неутрализиращи азотни киселини (NOx) с почистващ ефект. Този процес, освен че прави материала самопочистващ се, освежава и въздуха. Този вид покритие може да бъде използвано и на закрито. Например, употребата на керамични фаши, третирани с технологията Hydrotect на Laminam на публични места, предотвратява разпространението на микроби и бактерии и премахва лошите миризми, произтичащи от тяхното действие.

1.САМОПОЧИСТВАЩИ - Повърхностите покрити с Hydrotect® имат супер хидрофилни свойства. Когато вали се образува филм от вода, който отмива мръсотията.

2.ПРЕЧИСТВАНЕ НА ВЪЗДУХА - Когато слънцето грее върху повърхността се образува активен кислород, който при контакт със замърсителите ги превръща в безвредни материали.

  • Къща с покритие Hydrotect® (с размери приблизително 150 кв. м.) прочиства същото количество въздух, колкото залесена площ с размерите на четири тенис игрища ( приблизително 1000м2).
  • Разгражда същото количество мононатриев оксид като 11 коли, движещи се с приблизително 30 км в час, в продължение на 24 часа.


3.АНТИБАКТЕРИАЛНИ - Hydrotect® има антибактериално свойство, когато се използва в закрито помещение, защото елиминира бактериите при допир с матeриала.

4.БЕЗ МИРИЗМИ - Антибактериалният ефект на Hydrotect спомага за премахването на неприятните миризми, произтичащи от наличието на бактерии и микроби, дори и без светлина.


20-03-2020


X
Геострукт ЕООД - Инвестиционна компания