Нашите сгради са решени с хибридна система за отопление и охлаждане от “IMMERGAS"


Хибридните системи се характеризират с най-съвременната технология, която съчетава високоефективен газов котел с термопомпа за възобновяема енергия.Те могат да бъдат до 35% по-ефективни от обикновеният газов котел, като Ви спестяват пари от сметките за енергия на Вашия дом и намаляват до минимум общите вредни емисии в атмосферата.
Хибридната система се състои от комбиниран газов котел, който е монтиран на закрито, заедно с термопомпа, която е разположена отвън.В сграда “Алгара Луксор” и сграда “Еспор” инсталацията е завършена с подово отопление и високостенни конвекторни тела за охлаждане.
Всеки киловат електроенергия, използвана от хибридна система, генерира 3 до 4 пъти повече от възобновяемата топлина от външния въздух, което осигурява изключителна енергийна ефективност.
Идеално решение за нови жилища с интегрирани системи за отопление, охлаждане и битова гореща вода в съответствие със стандартите на европейските регламенти, относно използването на възобновяеми енергийни източници.
Признати в цял свят с високата си ефективност, технологичност и икономичност, хибридните системи са разработени с една единствена цел-комфортът у дома.Газовите котли от „Immergas” са предназначени да отговарят на строги правила за безопасност и опазване на околната среда, като отговарят на стандартите за ефективност на новите отоплителни системи.

Благодарение на материалите с най-добри показатели за топлоизолация и иновативната система изпълнена от фирма Амакс газ, ние ще осигурим на жителите в своя бъдещ дом както максимално комфортна среда и уют така и ниски сметки за отопление и охлаждане!

НАШАТА ЦЕЛ : по-малко консумация на електричество с цел по-добра околна среда и под 0,50лв/кв.м в най-натоварените месеци от годината за сметки!


31-03-2020


X
Геострукт ЕООД - Инвестиционна компания