Следваме и изпреварваме тенденциите на пазара за търсенето

"Строително-инвестиционна компания "Геострукт" смело стъпва на българския имотен пазар, като не пропуска да подсигури всеки елемент по своите сгради, със доказани и предварително тествани строителни материали."

 

Ние, следваме и изпреварваме тенденциите на пазара за търсенето, като предлагаме на живущите един високоефективен, енергоспестяващ продукт - тяхното бъдещо жилище! Създаваме луксозна и комфортна, фино адаптивна среда за живот в хармония.

Предлагаме завършени апартаменти до ключ, съобразно най-новите тенденции в интериорните решения за 2020г. 

Всеки от апартаментите ще бъде завършен с цялостно изградена хибридна система от фирма „Immergas".

 

Хибридните системи се характеризират с най-съвременната технология, която съчетава високоефективен газов котел с термопомпа за възобновяема енергия. Те могат да бъдат до 35% по-ефективни от обикновеният газов котел, като Ви спестяват пари от сметките за енергия на Вашия дом и намаляват до минимум общите вредни емисии в атмосферата.

Хибридната система се състои от комбиниран газов котел, който е монтиран на закрито, заедно с термопомпа, която е разположена отвън.

В сграда "Алгара Луксор" и сграда "Еспор", инсталацията е завършена с подово отопление и високостенни конвекторни тела за охлаждане.

 

Напълно завършени и обзаведени санитарни помещения.

 

Ремонтът на банята е една от най-неприятните дейности при нанасяне в нов дом и понеже ценим времето и спокойствието на всички бъдещи жители на сградите ни, довършваме напълно санитарните помещения. Всички те са изградени с мрамор, за да се насладите на истински лукс и комфорт. Вградени структури от фирма „Grohe" и първата СПА тоалетна чиния от най-ново поколение „Sensia Arena", която е изцяло самопочистваща се, за да намали появата на микроби и да предотврати неприятни миризми. Поставено е и подово отопление, което допринася за допълнителен уют и топлина. Ние, даваме гаранция за качество на системите си и всяка евентуална повреда ще бъде отстранена от нас.

 

Цялостно положени подови настилки във всички помещения.

 

Настилките в апартаментите са от естествен паркет и/ или италиански камък по Ваш избор, като допринасят за максимален лукс, изтънченост и комфорт.

 

ВХОДНИ ВРАТИ от доказан лидер-фирма „Alumil" модел „SD77"

 

Най-атрактивните жилища имат едно общо нещо - впечатляващи входни врати.

Входните врати въвеждат обитателите и техните гости в къщата, като същевременно предпазват от студ, шум и разбира се... крадци!

Входните врати на ALUMIL SD77 комбинират многобройни дизайнерски възможности, високи нива на сигурност, топлоизолация и изключителна издръжливост в периода на експлоатация.

ХАРАКТЕРИСТИКИ НА СИСТЕМАТА:

-Клас на устойчивост на взлом RC2

-Минимален праг с височина 22 мм

-Товароносимост на крилото да 180 кг

Uf до 0,9 W/m²K

-Минимална видима височина на рамката 117 мм

-Въздухоплътност Клас 4

-Видове типологии – всички възможни решения със стъкло или алуминиев панел

-Термоизолация - полиамид 40 мм широчина, ALUMIL Energy bar, изолираща пяна

-Ширина на рамката 77 мм

Uw от 0,7 W/m²K

-Максимална дебелина на остъклението от 23 до 59 mm

-Метод на уплътнение – периметрален на 3 нива с EPDM уплътнители

-Водоплътност Клас 7A

-Механизъм с периметрално заключване

-Устойчивост на вятър Клас C4/B4

 

Освен екстериорни врати с висока шумоизолация и топлоизолация, поставяме и интериорни врати и подготвяме стените за боя. От Вас ще бъде необходимо да боядисате в желаните цветове и да нанесете мебели.

 

Предлагаме и цялостно завършване на Вашия дом по индивидуален проект само за 3 месеца.


15-05-2020

Галерия

X
Геострукт ЕООД - Инвестиционна компания

Геострукт ЕООД - Инвестиционна компания

100 София, България
кв. Витоша, ул. 21-ви Век N61

Т: +359 889 53 53 53
Т: +359 889 53 53 93
E: info@geostruct.bg

Разгледай проект