Следваме и изпреварваме тенденциите на пазара за търсенето

Следваме и изпреварваме тенденциите на пазара на търсене

"Строително-инвестиционна компания "Геострукт" стъпва смело на българския имотен пазар, като не пропуска да подсигури всеки елемент на своите сгради, със доказани и предварително тествани строителни материали."
Ние следваме и изпреварваме тенденциите на пазара на търсене, като предлагаме на живущите един високоефективен, енергоспестяващ продукт - тяхното бъдещо жилище! Създаваме луксозна и комфортна, фино адаптивна среда за живот в хармония.

Предлагаме завършени апартаменти до ключ, съобразно най-новите тенденции в интериорните решения.


Всеки от апартаментите е завършен с цялостно изградена хибридна система от фирма „Immergas".
Хибридните системи се характеризират с най-съвременната технология, която съчетава високоефективен газов котел с термопомпа за възобновяема енергия. Те могат да бъдат до 35% по-ефективни от обикновеният газов котел, като спестяват разходи от сметките за енергия на дома и намаляват до минимум вредните емисии в атмосферата. Хибридната система се състои от комбиниран газов котел, монтиран на закрито, заедно с термопомпа, която е разположена отвън.

В сграда "Алгара Луксор" и сграда "Еспор Център", инсталацията е завършена с подово отопление и високостенни конвекторни тела за охлаждане.


Напълно завършени и обзаведени санитарни помещения.
Ремонтът на банята е една от най-неприятните дейности при нанасяне в нов дом. Ние ценим времето и спокойствието на всички бъдещи жители на сградите ни и затова довършваме напълно санитарните помещения. Всички те са изградени с мрамор, за да се насладите на истински лукс и комфорт. Вградени структури от фирма „Grohe" и първата СПА тоалетна чиния от най-ново поколение „Sensia Arena". Тя е изцяло самопочистваща се, за да намали появата на микроби и да предотврати неприятни миризми. Поставено е и подово отопление, което допринася за допълнителен уют и топлина. Ние даваме гаранция за качество на системите си и всяка евентуална повреда ще бъде отстранена от нас.

Цялостно положени подови настилки във всички помещения.
Настилките в апартаментите са от естествен паркет и/ или италиански камък по Ваш избор, като допринасят за максимален лукс, изтънченост и комфорт.


ВХОДНИ ВРАТИ от доказан лидер-фирма „Alumil" модел „SD77"

Освен екстериорни врати с висока шумоизолация и топлоизолация, поставяме и интериорни врати и подготвяме стените за боя. От Вас ще бъде необходимо да боядисате в желаните цветове и да нанесете мебели.


Предлагаме и цялостно завършване на Вашия дом по индивидуален проект в срок от 3 месеца.


15-05-2020

Галерия

X
Геострукт ЕООД - Инвестиционна компания