Премиум комплекс "Юбитей Парк"

Да създадеш ДОМ, да съградиш СЕМЕЙСТВО, да посадиш ДЪРВО и да отгледаш ДЕТЕ– това са едни от най-смислените или най-истинските моменти в живота на всеки от нас.
Тази максима ни вдъхнови да проектираме премиум комплекс „ЮБИТЕЙ ПАРК“ от просторни къщи със собствен двор и басейн. Създадохме за вас Премиум комплекс „ЮБИТЕЙ ПАРК“ и заложихме в сърцето му високото качество на живот. Добавихме свеж планински въздух и богата природна растителност. Съчетахме модерни технологии и най-висок клас материали, като наша запазена марка за качествено и безкомпромисно строителство. Така положихме основите на Вашия ДОМ - място, което да дари семейството Ви с радост, безгрижие и спокойствие.

 
ЛОКАЦИЯТА

Разположен в един от най-екологично чистите райони на столицата – в.з Малинова долина. Комплексът осигурява досег до природата и същевременно има бърз достъп до всички ключови точки на големия град обезпечен чрез бул.“Бистришко шосе“. Отличната инфраструктура на района осигурява безпроблемен целогодишен достъп, без да лишава обитателите от усещането за уединен живот в прегръдката на планината. Комплексът се намира  в непосредствена близост до търговски център „Ring Mall“ ,който предоставя прекрасна възможност за Вашето свободното време. На 700 метра от централния вход на комплекса е туристическата пътека към парк Витоша, която предлага възможности за походи през уикенда до хижа „Алеко“ и за по-издръжливите до „Черни връх“, колоездене или просто пикник в планината със семейството.
Усещането, което нашите къщи предоставят на техните собственици е за един природосъобразен и интензивен начин на живот сред природата, което в наши дни в столицата е незаменимо. Дали ще решите да се разходите сред природата или да организирате барбекю на панорамната тераса на Вашата собствена къща с уникална гледка към светеща нощна София е въпрос на личен избор, но това са развлечения, които малко домове в София могат да предоставят. Ако пък предпочитате вечеря в ресторант може да се насладите на такава само на 10 минути с автомобил от Вашия дом.


ТРАНСПОРТЪТ

Една от основните цели при избора ни на локация за всеки наш обект е комуникацията, ето защо и тук не правим компромис с това. Пред самия комплекс е спирка на градски транспорт за автобуси №69 и №314, които са удобна връзка до спирка на метро в ж.к Младост и бул. „Г.М Димитров“.

РАЙОНЪТ

Вилна зона „Малинова долина“  е бързо развиващ се район, който е предвиден предимно за ниско строителство и предполага едно различно и ново по-добро качество на живот в столицата. По-добрата жизнена среда се формира в резултат на постепенното й изграждане, тук се наблюдава изцяло ново строителство, нови улички, нови водопроводи, ново изградено електрическо захранване.

УЧЕБНИТЕ ЗАВЕДЕНИЯ

В района има множество учебни заведения с чуждоезиково обучение, като едно от тях е детска градина „Германос“, със засилено изучаване на немски език и е разположена само на 500м от комплекса.  Държавна детска градина и ясли има в с. Бистрица, както и училище с прием от първи до дванадесети клас – 192 СУ Христо Ботев.

 

КОМПЛЕКСЪТ


 „ЮБИТЕЙ ПАРК“ разполага с 26 къщи от типа „twin houses“  със съвременна архитектура в два класически цвята – черно и бяло, които перфектно взаимодействат помежду си, за да осигурят баланс и хармония на живущите. На разположение на собствениците ще бъдат детски площадки с над 10 съоръжения , подходящи и за деца с трайни увреждания. Ботаническа градина с водни площи, ще допринесат за допълнителна енергия на спокойствие и хармония във Вашия дом, наречен „ЮБИТЕЙ ПАРК“.Комплексът е с предвиден ограничен достъп за външни посетители, осигурявайки желаната сигурност и спокойствие на стопаните си.

 
 

ДОМЪТ

Бъдещият Ви дом е разположен в самостоятелно обособен двор със собствен басейн и озеленена покривна тераса Предвиден е подземен двоен гараж, което осигурява повече зелени площи. Всяка къща в комплекса предлага едновременно спираща дъха гледка към град София и планина Витоша. Използвайки естествената денивелация на парцела, проектирахме комплекс, така че всеки ДОМ да има изложение към север и юг, без да бъде засенчен от останалите имоти, да има усещане за пространство и въздух тях. Това позволява уединение на всяко семейство и същевременно комуникация помежду им в откритите зелени площи или на предвидения общ кът за барбекю.

Свържете се с нас и се възползвайте от специални условия до старта на строителство  - запитване 


16-02-2021


X
Геострукт ЕООД - Инвестиционна компания