Водопроводна и канализационна система

Водопроводна инсталация за битови нужди

Тръбите на водопроводната инсталация са полипропиленови. Този вид тръби не отлагат котлен камък по стените си и не корозират. По време на експлоатационния срок не се променя светлото сечение, а от там и колебания в налягането не се очакват. Избирайки продуктите на WAVIN EKOPLASTIK ние получаваме най-качествените полипропиленови тръби на пазара. Тръбите FIBER BASALT PLUS и STABI PLUS са единствените произведени от 4-то поколение полипропилен модификация Alfa (PP-RCT), които имат с 50% по-висока издръжливост на температура и налягане. Тези тръби имат характеристики устойчивост на температура до 90°C /T max 90°C/ и PN 28, с живот над 50 години. Меренето на изразходваната  вода се осъществява чрез водомери с дистанционно отчитане. Не се налага посещение на инкасатор и влизане в дома за отчети.Горещата вода се добива от индивидуални газови котли, разположени в имота.

Канализационна инсталация:

 За битови нужди.

Тръбите на канализационната инсталация са от типа “безшумни”. Материалът и структурата на тръбите, както и мерките взети при монтажа и укрепването им, позволяват снижаване на шума от оттичащата се вода е сведен до минимум. Безшумната канализационна система на Valsir Triplus Италия е представена от тръби с оптимално изградена трислойна структура от полипропилен(PP). Тя изпълнява всички изисквания на стандартите за комфортна и тиха среда при модерните жилищни, административни сгради, хотели, болници и др. Произвеждана от Valsir Италия системата предлага и голяма гама фитинги със същите звукоизолиращи качества. Valsir Triplus се произвежда само от висококачествена сертифицирана суровина. Технологията на трислойното екструдиране с обогатен с минерали среден слой осигурява особена якост и надеждност на  тръбата. Системата има ниво на шум от 12 dB (A) при поток от 2 л / сек, което съответства на Европейска норма EN 14366. - Устойчиви на моментни натоварвания при пикова температура от 95* C .Работен диапазон от -25* C до + 95* C. Висока химическа устойчивост при битови и индиструални канализационни системи. Лесен монтаж към други съществуващи системи ( чугунени системи, PP, PVC и други). Нисък коефициент на термични разширения. Рециклируем продукт подходящ за принципите на зелено строителство.

Отводнителна инсталация.

Система от воронки, решетки и тръби се предвижда да улавя и отвежда всички дъждовни води. Скритите воронки под настилката на терасите „невидимо” ще вършат своята работа, без да нарушават естетиката и дизайна на тази част от сградата.

Отводняване на климатични тела и газови котли.

Инсталацията за отводняване на климатичните тела и газовите котли е изцяло скрита и изключително надеждна. Включването и в канализацията на сградата ще се извърши през сифони. По този начин се възпрепятства проникването на канализационни газове в климатичните тела, а от там и в жилищните помещения.

За противопожарни нужди

Противопожарна инсталация е изградена от подцинковани тръби 2´´ и се състои от пожарни касетки разположени на всеки етаж, комплектовани със струйник, и шланг с дължина 20м.

Ще бъде поставена модулна система чрез която ще се осъществява меренето на изразходваната  вода с дистанционно отчитане. Не се налага посещение на инкасатор и влизане в дома за отчети.


X
Геострукт ЕООД - Инвестиционна компания