Отопление и охлаждане

ЕКОЛОГИЧНА СРЕДА НА ЖИВОТ И ВИСОКАЕНЕРГИЙНА ЕФЕКТИВНОСТ


Нашите сгради са решени с хибридна система за отопление и охлаждане от IMMERGAS, които се характеризират с най-съвременната технология, като съчетава високоефективен газов котел с термопомпа за възобновяема енергия. В тази комбинация, се постига до 35% по-ефективна енергия на Вашия дом и намаляват до минимум общите вредни емисии в атмосферата. Всеки киловат електроенергия, използвана от хибридна система, генерира 3 до 4 пъти повече от възобновяемата топлина от външния въздух, което осигурява изключителна енергийна ефективност.

Системата е в пълно съответствие със стандартите на европейските регламенти, относно използването на възобновяеми енергийни източници. Те са проектирани за комбиниране с термопомпи, соларни и фотоволтаични системи, с намалени изисквания към пространството, което ги прави подходящи за малки и големи апартаменти. Контролът се регулира с дистанционен интерфейс CARv2 Wireless и Wi-fi контролер Dominus, позволявайки проследяването на над 200 параметъра. Във всяко помещение може да се поддържа различна температура, благодарение на външния фасаден зид от над 60 см в съчетание с естествени изолационни материали, керамични блокове 38 см и вентилируема окачена фасада. Всички преградни стени са с размери на керамични блокове - 12 и 25 см, запечатани с мазилка, поставена е стъклена вата и гипсокартон по стените и таваните, които предовратяват отоплоотдаването.

Жилищата и магазините са решени с цялостна инсталация на подово отопление, допълнително подсилено с 6 мм Depron, който предотвратява неприятния звук от високи обувки, изпускане на вещи, преместване на мебели и др.
За горещите летни дни сме предвидили охлаждане чрез високостенни конвекторни тела във всички помещения.
В офисните пространства ще бъде изградена цялостна вентилационна и климатизационна система.

Иновативната система от Immergas Ви осигурява комфорт през всеки сезон от годината и гарантира ниски съпътстващи разходи за отопление и охлаждане - под 0,50 лв / кв.м на месечна база!

ПРИМЕРИ:

Двустаен апартамент от 76,74кв.м, Вашите сметки в най-натоварените периоди от годината ще бъдат под 30 лв;
Тристаен апартамент от 137,13кв.м, Вашите сметки в най-натоварените периоди от годината ще бъдат под 50 лв;
Четиристаен апартамент от 209,49кв.м, Вашите сметки в най-натоварените периоди от годината ще бъдат под 70 лв;

Изпълнител: "Амакс газ" ЕООД


X
Геострукт ЕООД - Инвестиционна компания

Геострукт ЕООД - Инвестиционна компания

100 София, България
кв. Витоша, ул. 21-ви Век N61

Т: +359 889 53 53 53
Т: +359 889 53 53 93
E: info@geostruct.bg

Разгледай проект