Алуминиева дограма Alumil

Системата Supreme S77 е предложение от ново поколение на Alumil за усъвършенствани термоизолирани прозоречни конструкции, които отговарят на високите стандарти на съвременния пазар и взискателния модерен дизайн. Плоски повърхности с минимизиране на фугите, редуциране височината на видимата част на рамката, повишаване товароносимостта на конструкциите и висок клас на защита от взлом са само част от  предимствата на решенията.

Системата спомага за балансираната икономия на енергия благодарение на високия си клас енергийна ефективност, удостоверена със сертификати на IFT Rosenheim Institute и Passive House Institute за пасивна сграда.

Минималната височина на рамката 93 мм и максималната водоплътност, постигната от трите нива на уплътнение с висококачествен EPDM и разпенен EPDM, допълват системните характеристики на Supreme S77.

Това позволява на системата да съперничи без компромис на световния пазар едновремено в двата сегмента – конвенционални топлоизолирани прозоречни конструкции и при сгради с пасивно потребление.

Симетрия, естетика и дизайн допълват многообразието от типологии на изпълнение и функционалност на решенията. Цели се изчистена визия с олекотяване на конструктивните решения.

Минимални термоизолирани прагове осигуряват съгласно европейския стандарт за Структурни и кохезионни фондове на ЕС лесен достъп, специално предназначен за безопасността на децата и лицата със специални нужди.

Изпълнител: "Кристиан Нейко-90" ЕООД


X
Геострукт ЕООД - Инвестиционна компания