Фасада и облицовка

ВЕНТИЛИРУЕМА ОКАЧЕНА ФАСАДА:

Нашите проекти са завършени с вентилируема окачена фасада с камък от доказана фирма Laminam, наложила се като иноватор в керамичната индустрия в цял свят. Те използват нова технологията за масово производство на ултра тънки широкоформатни плочи от гранитогрес, което ги прави идеални за най-деликатните приложения, които изискват максимална устойчивост. Ние, гарантираме безупрчена сигурност на живущите, именно за това избрахме продуктите на "Laminam". Притежават отлични експлоатационни характеристики и ненадмината устойчивост на външни атмосферни условия. Окачената вентилируема фасада е специална конструкция, на която се монтират облицовъчни панели чрез профили, които разпределят правилно натоварването и тежестта в стената. Между стената и естествения камък от Laminam полагаме топлоизолационна вата и оставяме свободен въздушен слой, като по този начин се предотвраява образуването на конденз и влага във вътрешността на сградата.

ТОПЛОИЗОЛАЦИЯ И ПОЖАРНА БЕЗОПАСТНОСТ :
За намаляване на консумацията на енергия за отопление и защита на хората от природните сили, ние използваме каменна вата Rockwool, чрез която изолираме шума, независимо отвън или от съседни помещения. Изолационните продукти на ROCKWOOL минимизират енергията, консумирана от сградите за отопление и охлаждане, редуцирайки въглеродния отпечатък от сградите и съдействайки за понижаването на емисиите на въглероден диоксид и другите вредни емисии. Каменната вата Rockwool предлагат несравнимо представяне по отношение на пожарна безопасност, с което ние покриваме всички изискванията на стандартите за пожарна безопасност.ТУХЛЕНА ЗИДАРИЯ:
Изграждаме  стените с най-висок клас керамични блокове Wienerberger, които ще ви осигурявят естествена топлоизолация и климатизация, звукоизолация, пожарозащита, здравина, микроклимат, ниска равновесна влажност, екологичност и дълготрайност.

 ШУМОИЗОЛАЦИЯ:
Поставяме най-новата изолация от минерална стъклена вата на Isover, която е произведена от 100% натурални суровини, за да ви осигурим най-високо качество на въздуха. Тя е с най-добри топлоизолационни свойства, огнеустойчивост, перфектни звукоизолационни характеристики.
Използваме профили за гипскартон RIGIPPROFIL, нов стандарт, уникален за пазара от гледна точка на сигурност и здравина на конструкциите. Те намаляват деформацията на преградните стени при механични въздействия и намаляване до минимум на риска от появата на пукнатини, благодарение на по-голяма здравина на профилите RIGIPROFIL.


ХИДРОИЗОЛАЦИЯ:
Полагаме битумна мембрана от доказан в това производство лидер GENERAL MEMBRANE SpA . Голяма част от покривните продукти на GENERAL MEMBRANE SpA, допринасят за присъждане на международни сертификати и лидерство в проектирането на енергийно-ефективни и природосъобразни сгради. Топлоизолирме всяка една външна бетонова повърхност, с цел недопускане на топлинни мостове за сградата и постигане на най – висок клас на енергийна ефективност. Използваме най - висококачествените топлоизолационни материали, като Isopur BI ALU – топлоизолационни панели от полиизоцианурат (PIR). Благодарение на ниския коефициент на топлопроводимост, ефективността на Isopur се постига с по - малка дебелина в сравнение с тази на останалите топлоизолационни продукти;

НИЕ, ИЗПРЕВАРВАМЕ ТЕНДЕНЦИИТЕ - СЪЗДАВАМЕ ТВОЯ БЪДЕЩ ДОМ!
Нашата цел е да постигнем като краен резултат един високо енергоефективен обект, с повишаване на топлинния комфорт и качеството на живот, с използване на най- добрите хидроизолационни и топлоизолационни материали и недопускане на топлинни мостове за сградата, отчитайки специфичните местни условия, микроклимат и рентабилност.
За постигане на тази цел, е предвидена оптимална топлоизолационна система от най- висок клас и единствена към момента в Република България. Ние знаем, че притежаването на високо енергоефективна сграда носи големи дивиденти, започващи от по-ниските оперативни разходи, подобряване на рентабилността, по - дълъг живот, значително подобрена производителност и уют на живущите, както и стабилен паричен поток.

Изпълнител: "Геострукт" ЕООД


X
Геострукт ЕООД - Инвестиционна компания

Геострукт ЕООД - Инвестиционна компания

100 София, България
кв. Витоша, ул. 21-ви Век N61

Т: +359 889 53 53 53
Т: +359 889 53 53 93
E: info@geostruct.bg

Разгледай проект